The team

The Team bag Rezonanz har en meget stor erfaring med onlinemedier, webdesign, SEO-optimering, So Me, kunst,  lyd- og musikproduktion samt
TV og videoproduktion. Efter 5 års digitalt venskab imellem Alexandar og David, mødtes de i maj 2017, og ideen om onlinemagasinet var født. Og intet er mere som det var. Her er teamet kort fortalt.

Fotograf og chefredaktør Alexandar SøndergaardAlexandar Søndergaard. Fotograf og chefredaktør for onlinemagasinet resonanz.dk. Alexandar har arbejdet i mediebranchen i 30 år og har som TV-fotograf arbejdet med danske og udenlandske  TV-stationer og produktionsselskaber over hele Europa. Fra 2005-2009 var Alexandar marketingschef og adm. dir. for et uddannelsescenter for ledere.

The Team bag Rezonanz. David FønsboDavid Fønsbo. Programmør, chef webmaster, SEO specialist, musiker, komponist, forfatter, coach og initiativtager til gruppen Den rigtige mand. David har arbejdet med IT for Nykredit, Jyske Bank, har vundet en Music Award hos et amerikansk musikforlag for en klassisk komposition og har skrevet over 100 e-bøger. David ejer lydstudiet Micro Sonic Sound og skriver desuden for onlinemagasinet Rezonanz.

The Team bag Rezonanz. Sebastian Søndergaard Telmer. Foto Alexandar SøndergaardSebastian Søndergaard Telmer er So Me advisor. Sebastian er tennistræner, optimist, en dygtig fotograf og ved alt om sociale medier. I 2016  rejste han ud for at se andre dele af verden, og var i  Costa Rica for at surfe, se på kolobrier, kaffeplantager, palmestrande og solnedgange. Derefter tog han til yndlingsbyen New York i 14 dage. Sebastian læser interkulturel markedskommunikation på CBS i København. Desuden arbejder han freelance for private virksomheder med fotoshoots og rådgivning om So Me og har været rundt i Europa for at fotografere for danske og udenlandske rejsebureauer.