Teamet bag

Teamet bag Resonanz har en meget stor erfaring med onlinemedier, webdesign, SEO-optimering, So Me, kunst, lyd- og musikproduktion samt
TV og videoproduktion. Efter 5 års digitalt venskab imellem Alexandar og David, mødtes de i maj 2017, og ideen om onlinemagasinet var født. Og intet er mere som det var. Her er teamet kort fortalt.

Fotograf og chefredaktør Alexandar SøndergaardAlexandar Søndergaard. Fotograf, komponist, musiker, producer og chefredaktør for onlinemagasinet resonanz.dk. Alexandar har arbejdet i mediebranchen i 30 år og har som TV-fotograf arbejdet med danske og udenlandske TV-stationer og produktionsselskaber over hele Europa. Fra 2005-2009 var Alexandar marketingschef og adm. dir. for et uddannelsescenter for ledere.

The Team bag Rezonanz. David FønsboDavid Fønsbo. Programmør, chef webmaster, SEO specialist, musiker, komponist, forfatter, coach og initiativtager til gruppen Den rigtige mand. David har arbejdet med IT for Nykredit, Jyske Bank, har vundet en Music Award hos et amerikansk musikforlag for en klassisk komposition og har skrevet over 100 e-bøger. David ejer lydstudiet Micro Sonic Sound og skriver desuden for onlinemagasinet Resonanz.