Researcher indrømmer: Vi lavede en kæmpefejl med COVID-19 vacciner

Researcher indrømmer: Vi lavede en kæmpefejl med COVID-19 vacciner
Et studie der hidtil har været holdt hemmelig viser, at Spike proteinet ikke bliver på vaccinationsstedet, men breder sig i hele kroppen inden for få timer.

Den canadiske immunolog og vaccineforsker Byram Bridle, Ph.D., har fået adgang til Pfizers biodistributionsstudie fra det japanske reguleringsagentur. Undersøgelsen, der tidligere var holdt hemmelig, viser et stort problem med alle COVID-19-vacciner

Antagelsen, som vaccineudviklere har arbejdet med, er, at mRNA’et i vaccinerne primært ville forblive i og omkring vaccinationsstedet. Pfizers data viser imidlertid, at mRNA og efterfølgende Spikeprotein er breder sig kroppen inden for få timer

Dette er et alvorligt problem, da Spike proteinet er et toksin, (giftstof) der har vist sig at forårsage kardiovaskulær ( hjerte-karsygdomme) og neurologisk skade. Det har også reproduktionstoksicitet, og Pfizers biodistributionsdata viser, at det ophobes i kvinders æggestokke.

Når det er i din blodcirkulation, binder spikeproteinet til trombocytreceptorer og cellerne, der beklæder dine blodkar. Når det sker, kan det få blodplader til at klumpe sig sammen, hvilket resulterer i blodpropper og/eller forårsage unormal blødning

Pfizer-dokumenter, der blev indsendt til Det Europæiske Lægemiddelagentur, viser også, at virksomheden ikke har fulgt branchestandarderne for kvalitetsstyring under prækliniske toksikologiske undersøgelser, og at centrale undersøgelser ikke opfyldte standarder for god laboratoriepraksis

Jo mere vi lærer om COVID-19-vaccinerne, jo værre ser de ud. I et nylig interview med Alex Pierson (ovenfor) kom den canadiske immunolog og vaccineforsker Byram Bridle, Ph.D., med en chokerende sandhedsbombe, der straks gik viralt, på trods af at den blev censureret af Google.

I 2020 blev Bridle tildelt et statstilskud på $ 230.000 til forskning i udvikling af COVID -vaccine. Som en del af denne forskning anmodede han og et team af internationale videnskabsfolk om adgang til informationsfrihed (FOIA) fra Pfizers biodistributionsstudie fra det japanske reguleringsagentur. Undersøgelsen, 4,5 tidligere holdt hemmelig, viser et stort problem med alle COVID-19-vacciner.

“Vi begik en stor fejl,” siger Bridle. “Vi syntes, at Spikeproteinet var et godt målantigen; vi vidste aldrig, at Spikeproteinet i sig selv var et toksin(giftstof) og var et patogent protein. Så ved at vaccinere mennesker, inokulerer vi utilsigtet dem med et toksin. ”

Dette toksin, bemærker Bridle, kan forårsage kardiovaskulær skade og infertilitet – en påstand gentaget af forskere som Stephanie Seneff, Ph.D., og Judy Mikovits, Ph.D., som jeg har interviewet om disse spørgsmål.
Dette er et uddrag af en artikel skrevet af Dr. Joseph Mercola for Rights and Freedom.
https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/06/16/researcher-we-made-a-big-mistake-on-covid-19-vaccine/

Oversættelse: Alexandar Søndergaard

2 thoughts on “Researcher indrømmer: Vi lavede en kæmpefejl med COVID-19 vacciner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *