Overraskende: USA ordinerer billigt godkendt lægemiddel til flygtninge

Overraskende: USA ordinerer billigt godkendt lægemiddel til flygtninge. Ivermectin er, siden 20219, blevet ordineret til alle flygtninge fra mellemøstlige, asiatiske, nordafrikanske, latinamerikanske og caribiske flygtninge, der kommer ind i USA.
Det er temmelig interessant, når de påstår at det ikke virker.

Anbefalingen fra CDC råder læger, der arbejder for Den Internationale Organisation for Migration (IOM), som screener flygtninge i deres hjemlande, og amerikanske læger, der behandler dem, når de ankommer, at ordinere både Ivermectin og Albendazol. Da CDC´s vejledning blev frigivet før covid, vil modstanderne påstå, at Ivermectin blev ordineret til parasitter og ikke til Covid-19, og at stoffet sandsynligvis ikke virker mod virusinfektioner.

Men Ivermectins skabere vandt en nobelpris
i medicin i 2015 for lægemidlets evne til at
bekæmpe infektioner forårsaget af rundormsparasitter.

Men Ivermectins skabere vandt en nobelpris i medicin i 2015 for lægemidlets evne til at bekæmpe infektioner forårsaget af rundormsparasitter.

Som det blev forklaret i Tokyo af Japans øverste sundhedsembedsmand Dr. Haruo Ozaki for nylig: “I Afrika, hvis vi sammenligner lande, der distribuerer Ivermectin en gang om året med lande, der ikke giver Ivermectin … Jeg mener, de giver ikke Ivermectin for at forhindre Covid, men for at forhindre parasitære sygdomme … men alligevel, hvis vi ser på Covid -tal i lande, der giver Ivermectin, er antallet af tilfælde 134,4 pr. 100.000, og antallet af dødsfald er 2,2 ud af 100.000. ”

Han fortsatte: ”Det her er vigtigt: Afrikanske lande, der ikke distribuerer Ivermectin er der 950,6 tilfælde pr. 100.000 og 29,3 dødsfald pr. 100.000. Jeg tror, ​​at forskellen er klar. ”

Flere undersøgelser viser, at Ivermectin faktisk er effektivt til behandling af Covid-19, men hvad disse oplysninger virkelig afslører, er den nuværende medie- og regerings demoniseringskampagne mod det. På trods af medieskrig om “folk, der spiser hestepasta” og flere historier om en stigning i giftkontrolopkald fra folk, der misbruger stoffet, har CDC givet det til flygtninge i mindst to år.

CDC har givet
Ivermectin til flygtningen
i mindst 2 år

https://www.resonanz.dk/japansk-laegeforening-opfordrer-til-groent-lys-for-kendt-laegemiddel/

TV stationen Fox 9 Minnesota har en historie om mulige symptomer af en overdosis af ivermectin som “kvalme, opkastning, diarré, nedsat bevidsthed, hallucinationer, anfald, koma og død.”
Men: Imidlertid er ikke en eneste person i USA død af en Covid-relateret overdosis af Ivermectin.

De fleste mennesker, der tyer til hesteversionen af ​​ivermectin, gør det, fordi de massive angreb på lægemidlet fra pressen og regeringen i USA har overbevist mange læger og apoteker om ikke at ordinere det. The establishment er desuden ikke tilfredse med, at berømtheder som podcastværten Joe Rogan og “Cheers” stjernen Kirstie Alley har fremhævet lægemidlet som hjælp til at besejre Covid.

CDC er naturligvis klar over, at stoffet er sikkert for folk at bruge, da det er læger, der foreskriver det til flygtninge, ligesom titusinder af læger i hele USA nu giver det til patienter for Covid.
Så hvorfor skræmmer almindelige medier og et regeringsagentur som FDA amerikanerne ud af en behandling, der kan hjælpe dem med virussen?

FDA’s websted forklarer: “Visse delelementer af Ivermectin er godkendt i USA til behandling eller forebyggelse af parasitter hos dyr. For mennesker er ivermectintabletter godkendt i meget specifikke doser til behandling af nogle parasitære orme, og der er aktuelle anbefalinger til hovedlus og hudsygdomme som rosacea. ”

Der er ingen læger, der ordinerer Ivermectin, beregnet til dyr, til deres patienter, og det ved både regeringen og medierne godt.

FDA kontrolleres af Pfizer

Måske skyldes skræmmekampagnen, at FDA, som ifølge Præsident Trump, “praktisk talt kontrolleres af Pfizer”, i øjeblikket udvikler deres eget Covid -lægemiddel, der skal tages to gange om dagen sammen med deres vaccine. Merck, virksomheden, der producerer Ivermectin, udvikler lige nu også et lægemiddel til behandling af Covid, hvilket vil give dem mange flere penge end det billige antivirale Ivermectin.

Den 9. juni afslørede Merck, at den amerikanske regering betaler virksomheden 1,2 milliarder dollars for at levere 1,7 millioner doser af det nye lægemiddel til føderale regeringer.

Eller det kan være fordi, at de Covid-vacciner, der stadig bruges under tilladelse til brug i nødstilfælde, ikke længere ville have denne nødgodkendelse, hvis en legitim lavrisikobehandling var tilgængelig.

Følg pengene og hold op med at tro på mainstreammedierne

https://www.infowars.com/posts/wow-cdc-gives-incoming-refugees-nobel-prize-winning-ivermectin/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *