Medicinalgigant kræver militær og ambassader som garanti for vaccine

Medicinalgigant kræver militær og ambassader som garanti for vaccine
Pfizer kræver militær og ambassader som garanti for vacciner. Det gælder i øvrigt bankreserver. Det vil sige og mine skattepenge. Man tror at det er løgn, men det står i den kontrakt som Pfizer har lavet med Brasilien og Argentina og omkring 100 andre lande verden over. Om det også gælder Danmark er uvist, da Danmark køber vacciner gennem EU. Men at en medicinalvirksomhed blander sig i deres kunders lovgivning og kræver at landet ændrer sine love til fordel for Pfizer er så forbryderisk, så Den Sicilianske Mafia kommer til at lige en Verdensomspændende Fredsbevægelse. Pfizer forhandlede med Argentina og Brasilien er i slutningen af 2020, og begge lande sagde nej.

Vi har bearbejdet en historie fra det indiske TV-Network Gravitas, og den er senere blevet bakket af flere andre medier.

Historier der viser Pfizer bizarre krav.
Pfizer har aftaler med 9 lande i Sydamerika eller Latinamerika, som de kalder det. Chile, Columbia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, Mexico, Panama, Peru og Uruguay.
To store sydamerikanske lande manglede på denne liste i 2020: Argentina og Brasilien. Ingen af de to havde på daværende tidspunkt en aftale med Pfizer. Men begge havde en historie at fortælle.

Ingen ende på Pfizers grådighed.
Argentina og Pfizer begyndte at forhandle om vacciner i juni i 2020.
I juli havde præsident Alberto Fernandez en samtale med Pfizers CEO i Argentina.  Pfizer ville kompenseres for udgifter i forbindelse med sagsanlæg. Det går i praksis ud på at fraskrive sig ansvaret for, hvem der skal betale for alle civile sagsanlæg mod Pfizer. Hvis en person har lagt sag an imod Pfizer og vinder sagen, hvem skal så betale kompensation? Det bliver ikke Pfizer. Det bliver Argentina, der hænger på regningen. Argentina havde aldrig været udsat for sådan noget før, så de lavede nogle undtagelser i kontrakten. De havde hårdt brug for vacciner, og desperate tider kalder på desperate metoder, så af den grund lavede Argentina en ny lov, der tilgodeså denne undtagelse. Men Pfizer var utilfreds med aftalen.
Argentina ville have, at Pfizer i det mindste betalte for uagtsomhed for sine egne fejl, blandt andet hvad angår alvorlige bivirkninger. Pfizer blandede sig i lovgivningen og krævede immunitet mod uagtsomhed. De ville ikke betale for egne fejl og forlangte, at loven blev ændret på ny.
Det var på det tidspunkt, at Argentina havde fået nok og satte hælen i. Det ville de ikke være med til.
Derefter ville Pfizer have Argentina til at købe en international forsikring, der skulle betale, hvis der i fremtiden skulle komme sager imod virksomheden. Det gik Argentina med til. I december 2020 kom Pfizer tilbage med nye krav. De ville have landets suveræne aktiver som sikkerhed.
Og hvad betyder det så?

Bankreserver og militær som sikkerhed
Det betyder at Pfizer ville have bankreserver, militærbaser og ambassadebygninger som sikkerhed. Pfizer ønskede, at Argentina satte deres suverænitet på spil for at sikre sig vacciner.
Der er ingen tvivl om, at med det narrativ som er dikteret oppefra til mange lande verden over, så bliver Pfizer opfattet som en virksomhed, der har trylleformularen, en medicin der kan redde liv, og det benytter de sig groft af. Men derfra og til at forsøge at tryne et andet land er der meget langt – for nogen i hvert fald. Pfizer vil skabe så meget profit som overhovedet muligt og de benytter sig af, at der er skabt en fortælling der gør, at millioner af mennesker verden over ikke tror, at de kan undvære det. Det hedder propaganda.

Virksomheder der producerer medicin og vacciner, har altid gjort hvad de kunne for at fraskrive sig ansvaret. Så hvad det angår er Pfizer ingen undtagelse. Men grådighed i den målestok er ikke set før. Det er mafiametoder. Det er sådan at diktatorer opfører sig. Hvis man har fået en vaccine fra Pfizer og man får bivirkninger, så kan man lægge sag an imod medicinalfirmaet. Hvis man vinder sagen i stedet for Pfizer, så er det regeringen der betaler. Det er normal praksis.

I USA, for eksempel, giver PREP ACT – det er offentligheds- og beredskabsloven – total immunitet over for virksomheder som Pfizer og Moderna. Men kun hvis der er noget, der går galt. Dette gælder dog ikke uagtsomhed, og det var Pfizer ikke tilfreds med. De ville mere. Ikke bare suveræne aktiver, men de ville have Argentina til at begå forsikringsbedrag. Det var dråben, der fik bægeret til at flyde over for Argentina. Det ville ikke lege med længere.

Hvordan ser det så ud i Brasilien? Hvad lavede Pfizer i Brasilien? Verdens tredje mest ramte land

I Brasilien gik Pfizer et skridt videre. De bad Brasilien om at lave en garantifond og deponere pengene på en udenlandsk bankkonto.
Den 23 januar 2021 udsendte Brasiliens sundhedsministerium en erklæring med henvisning til uddrag fra Pfizers klausuler forud for kontrakt.
Pfizers krav var:
1. Brasilien overdrager suveræniteten over dets aktiver i udlandet til fordel for Pfizer. (Det er sådan noget man ser hos besættelsesmagter. Dette er et vaccinefirma. Er agendaen at Pfizer vil overtage et andet land?)
2. Landets regler og love gælder ikke for Pfizer
3. At Brasilien tager højde for forsinkelser i leveringen.
4. Pfizer kan ikke straffes for leveringsforsinkelser
5. I tilfælde af bivirkninger fritages Pfizer for ethvert civilretligt ansvar.

Regeringen i Brasilien kaldte disse klausuler for krænkende, og de har ret. Det siger sig selv.
Pfizers forsøg på at lave en aftale med Brasilien mislykkedes også.

En rapport fra en kritisk journalist har undersøgt forholdene i et tredjeverdensland. Det pågældende lands aftale med Pfizer blev forsinket I 3 måneder. Hvorfor? Fordi Pfizer fremsatte lignende bizarre krav.

Pfizer kan i følge Gravitas kun levere 2 milliarder dosis i år, og det er først til mølle princippet. Hvis man følger det meget kreative narrativ, der bliver spredt fra regeringer og massemedier, så kan det koste liv, hvis vaccinen ikke når frem. Og de benytter sig af frygten.
Pfizer leger med livreddende mediciner. Det misbruger sin position og har udviklet en vaccine ved hjælp af statsfinansiering. Det kaster nu raserianfald på regeringerne. Pfizers tyske partner BoiNTech fik 445 millioner dollars af den tyske regering. Den amerikanske regering betalte Pfizer 2 milliarder dollars allerede i juli 2020. Dette var prepayment – forudbetaling.  Pfizer ser ud til at tjene 15 milliarder dollars – 15 milliarder dollars fra vaccinesalg i år. Virksomheden forhandler p.t. med 100 lande og organisationer. Der mangler ikke penge i dette firma. Hvorfor presser Pfizer så desperate lande og forlanger deres aktiver som garanti?

Som nævnt indgik 9 latinamerikanske og caribiske lande aftaler med Pfizer om vacciner.
Hvad skulle de opgive i bytte? Militærbaser, ambassadebygning, suveræne midler. Det mobber fattige lande bag lukkede døre, og foran pressen spiller det messias.

Den 22. januar underskrev Pfizer en aftale med Kovacs. Den globale vaccinealliance. Den forpligtede 40 millioner doser til fattige lande i år. Og virksomheden udsendte en pressemeddelelse. I den er det et citat fra Pfizer CEO og formand Albert Burle: ”Hos Pfizer er vi af den overbevisning, at enhver person fortjener at blive set, hørt og omsorgsfuld behandlet, og derfor har vi i begyndelsen af ​​vores vaccineudviklingsprogram hos Pfizer og BioNTech været fast besluttet på, at arbejde hen imod en let og overkommelig adgang til Covid-19-vacciner for alle mennesker rundt om i verden”.

Det er på tide, at vi gør opmærksom på virksomheder, der er ude på at tjene penge på pandemien.

https://www.youtube.com/watch?v=2zoSSHx9QtA&t=1s

Opdateret: I sommeren 2021 har begge lande indgået kontrakt med Pfizer.

Disclosure:
Når vi viderebringer oplysninger af denne karakter, er vi altid kildekritiske, for vi bliver alle sammen udsat for et massivt informationspres fra medier og regeringer over hele verden. Denne artikel er oversat fra et TV-program fra Gravitas , og de oplysninger som vi har hentet fra dette program stemmer meget nøje overens med et lækket dokument, som en kilde har sendt os. Det dokument, der angiveligt skulle være den kontrakt som Pfizer laver med vaccinekøbere, indeholder også krav om at regeringerne sætter bankreserver, militær og ambassadebygninger i pant for vaccinen.
De samme oplysninger som vi bringer her, er blevet bragt af flere medier

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *