Lydstudie

David Fønsbo ejer studiet lydstudiet Micro Sonic Sound: “Det var sommer 1974. Jeg vandt nogle få kroner i en konkurrence. I gaden hvor jeg gik med aviser lå Overballes Musikforretning. Han havde en guitar i vinduet som jeg havde forelsket mig inderligt i. De 25 kroner fra konkurrencen plus min ugeløn på 65 kroner og et lille lån fra min mor udgjorde den formiddable sum af 200 kroner som netop var prisen på guitarren. Jeg fik den købt og i årene derefter blev der også råd til en lille forstærker og en bas og nogle flere guitarer. På et tidspunkt kom jeg til at købe en 18 kanals mixerpult og startede så min karierre som lydteknikker på landevejen. Jeg købte mere grej og blev ved og i 1984 startede jeg med at lave optagelser med en 8 spors Tascam båndmaskine og en 16 kanals StudioMaster”.

“I 1984 importerede jeg sequencer systemer og hardware fra USA. Eksperimenterede, samlede og solgte dem. Senere kom lydkortene til og audio fandt vej ind på harddisken”.

Sådan ser studiet ud dag:

At lave musik er en personlig besættelse for mig. Det er lige meget hvilken slags musik det er. Så længe det lyder godt. Så længe det rører ved mennesker. Så længe det når (nogle) menneskers sind og hjerter og får afleveret beskeden.

“I heard the Silence Master…

Helt normalt er det vist ikke, men ind i mellem hører jeg musik i mit indre øre (andre hører stemmer). Musik der er så velproduceret at ikke engang det bedste anlæg kan reproducere den lyd og stemning der kommer der inde fra. Og det er jo lidt trist, men jeg forsøger stadig…
Den dag alle kan høre og ‘downloade’ musik på den måde bliver jeg arbejdsløs…

Her i butikken er der 3 serviceniveauer:
1. MicroSonic Music & Recording Studio er ikke et kommercielt lydstudie. Min højeste prioritet er at skabe musik. MIN musik.
2. MicroSonic Music er stadig ikke et kommercielt studie. Servicenveau 2 betyder at jeg hjælper jeg mine venner med at optage og skabe musik. Hvis det er god musik!
Nu hvor du li’som kender din plads i hierakiet er du (stadig) velkommen til at kigge forbi www.microsonic.dk og hvis du vil vide mere end det jeg har skrevet her, læs da venligst regel nr. 3 her:
3. Du kan maile mig når som helst. Navnet er David. Jeg har slået mig ned i udkanten af Århus, så kig forbi. Jeg er bagved, inden i eller under pulten 24 timer i døgnet!