Japansk lægeforening opfordrer til grønt lys for kendt lægemiddel

Japansk lægeforening opfordrer til at  give grønt lys for læger til at ordinere Ivermectin. Tokyo Metropolitan Medical Association holdt en nødpressekonference den 13. august 2021. Formanden, Dr. Haruo Ozaki, erklærede, at ivermectin har vist betydelige fordele til at reducere Covid -infektioner og dødsfald. Han sagde, at selvom kliniske forsøg var vigtige, var det tid til at give grønt lys til læger om at ordinere ivermectin i forbindelse med at give patienter informeret samtykke.

Ivermectin har vist betydelige fordele
til at reducere Covid-infektioner og dødsfald

Dr. Kazuhiro Nagao, formand for Yuakai og direktør for Nagao Amagasaki Clinic, har også appelleret til sundhedsministeren og den japanske premierminister Yoshihide Suga om straks at promovere ivermectin for offentligheden og at gøre ivermectin bredt tilgængeligt, så det kan bruges af dem med tidlige symptomer på coronavirus.

Det ser ud til, at Japan ikke bøjer sig for informationens blackout og censur, der undertrykker ivermectin i mange lande. Og i betragtning af Japans ry for sikkerhed, forsigtighed og effektivitet, vil Japan være den første verdensmagt til at bryde rækker og føre an mod en fremtid for ivermectin.
En fremtid, der fokuserer på helbredelser frem for genbaserede injektioner.

For mere information og ressourcer om ivermectin besøg British Ivermectin Recommendation Development Group (“BIRD Group”), hvis websted kan findes ved at følge dette LINK.
Ivermectin treats and prevents covid – British Ivermectin Recommendation Development group (bird-group.org)

Historien om Ivermectin, “Vidundemidlet” fra Japan

Der er få lægemidler, der kan gøre krav på titlen ”Vidundermiddel”. Penicillin og aspirin er to, der måske har haft den største gavnlige indvirkning på menneskers sundhed og velvære. Men Ivermectin kan også betragtes som et “vidundermiddel” baseret på dets alsidighed, sikkerhed og den gavnlige virkning, det har haft og fortsat har over hele verden.

Der er få lægemidler,
der kan gøre krav på titlen
”Vidundermiddel”

Satoshi Ōmura, en japansk forsker og ekspert i jordmikrober ved Kitasato University, dyrkede bakterier, der producerede stoffer, der hæmmede væksten af ​​andre mikroorganismer. I 1978 lykkedes det ham at dyrke en stamme, hvorfra William Campbell rensede et stof, Avermectin. Avermectin i en kemisk modificeret form er Ivermectin. Siden da har Ivermectin haft en umådeligt gavnlig indvirkning på at forbedre liv og velfærd for milliarder af mennesker over hele verden.

Man fandt ud af at det var ideelt til bekæmpelse af to af verdens mest ødelæggende og vansirende sygdomme – Onchocerciasis og Lymphatic Filariasis – som plagede verdens fattige i troperne i århundreder. I 2011 blev det brugt som det eneste værktøj til at eliminere begge sygdomme globalt. Det er også blevet brugt til med succes at overvinde flere andre menneskelige sygdomme, og der bliver løbende fundet nye anvendelser til det.

I 2014 blev Ōmura tildelt Gairdner Global Health -prisen for sin rolle i opdagelsen og udviklingen af ​​ivermectin. Og i 2015 blev Campbell og Uramura tildelt Nobelprisen i fysiologi eller medicin for at opdage Avermectin, “hvis derivater radikalt har sænket forekomsten af ​​flodblindhed og lymfatisk filariasis samt viste effekt mod et stigende antal andre parasitære sygdomme.
I 2017 fortsatte Ivermectin med at overraske og overgå forventningerne. Det viste sig at være meget lovende for at forbedre den globale folkesundhed ved at behandle en række forskellige sygdomme, idet dets uventede potentiale som et antibakterielt, antiviralt og kræftbekæmpende middel er særligt ekstraordinært.

Forsker indrømmer: “Vi lavede kæmpe fejl med Covidvacciner”:  https://www.resonanz.dk/researcher-indroemmer-vi-lavede-en-kaempefejl-med-covid-19-vacciner/

På WHOs liste over lægemidler
Ivermectin har et stykke tid været på Verdenssundhedsorganisationen WHOs liste over essentielle lægemidler og er det stadig. En liste, der indeholder de lægemidler, der anses for at være meget effektive og sikre til at opfylde de vigtigste behov i et sundhedssystem. WHOs liste bruges ofte af lande til at hjælpe med at udvikle deres egne lokale lister over essentielle lægemidler.

Ivermectin har et stykke tid
været på WHOs liste
over essentielle lægemidler
og er det stadig

Dr. Tess Lawrie, en forsker og konsulent i verdensklasse i Verdenssundhedsorganisationen, var medstifter af BIRD Group. Hendes største klienter er tilfældigvis dem, der er involveret i undertrykkelse af kendte stoffer. Hun har besluttet at udtale sig i protest mod det nuværende medicinske etablissement med betydelig personlig risiko.
Se Dr. Lawries seneste interview
https://youtu.be/j2EEDJuQNrI
https://oraclefilms.com/tesslawrie

WHOs liste over essentielle lægemidler eEML – Electronic Essential Medicines List (essentialmeds.org)

Den 12.-14. September 2021 får læger, der har brugt det sidste år på at finde en kur, mulighed for at diskutere og forklare deres vigtige fund på det internationale Covid-topmøde 2021. De vil dele historier om patienter og behandlinger samt vigtige fund, der vil være medvirkende til den fremtidige behandling af Covid -patienter.

Lægemiddelstyrelsen i Danmark, EMA – det europæiske lægemiddelagentur og FDA tilråder ikke at man bruger Ivermectin.

Der ligger videoer med japanske forskere på originalsiden. Det har desværre ikke været muligt at dele dem.

Japanese Medical Association Urges: It’s Time to Greenlight Doctors to Prescribe Ivermectin – Daily Expose

Resonanz kommentar: Jeg er journalist og ikke læge, men finder det vigtigt at dele så mange informationer som muligt, da mainstreampressen, efter min mening,  undertrykker andre information end dem de har fået besked på at viderebringe fra regeringen.

Oversat og bearbejdet af Alexandar Søndergaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *