Godkendelse af vaccine er manipulation og dyb kynisme

To kritiske kendsgerninger, der påvirker, om vaccinen kan være godkendt, og om Pfizer kan holdes ansvarlig for skader, ligger dybt begravet i det fine tryk af mandagens godkendelse af U.S. Food and Drug Administration for Pfizer Comirnaty COVID -vaccinen. De er skrevet med meget små bogstaver.

Af Robert F. Kennedy, Jr. Meryl Nass, M.D.

Mandag godkendte U.S. Food and Drug Administration (FDA) en ansøgning om biologisk licens til Pfizer Comirnaty-vaccinen. Pressen rapporterede, at vaccinationsmandater (læs tvang, red.) nu er lovlige for militær, sundhedspersonale, universitetsstuderende og ansatte i mange brancher. New York Citys borgmester Bill de Blasio har nu krævet, at alle lærere og skolepersonale skal tage vaccinen. Pentagon fortsætter sit mandat for alle militærtjenestemedlemmer. (Mandat er bare en anden måde at skrive, at de vil bruge tvang, red.).
Men der er flere bizarre aspekter ved FDA -godkendelsen, der vil være forvirrende for dem, der ikke er bekendt med, at FDA’s lovgivningsmæssige manipulation eller dybderne af agenturets kynisme.

For det første anerkender FDA, at selvom Pfizer har ikke har nok på lager af den nyligt godkendte Comirnaty-vaccine tilgængelig, er der “en betydelig mængde” af Pfizer-BioNTech COVID-vaccinen, der er produceret under Emergency Use Authorization (EUA) og stadig tilgængelig til brug. Det vil sige at den er nødgodkendt.

Juridisk adskilte
FDA dekreterer, at Pfizer-BioNTech-vaccinen under EUA bør forblive ulicenseret, men kan bruges “i flæng” (side 2, fodnote 8) med det nyligt licenserede Comirnaty-produkt.
For det andet påpegede FDA, at den licenserede Pfizer Comirnaty -vaccine og den eksisterende EUA Pfizer -vaccine er “juridisk adskilte”, men erklærer, at deres forskelle ikke påvirker
hverken sikkerhed eller effektivitet.”

Både Nürnberg-koden og føderale bestemmelser
bestemmer, at ingen kan tvinge et menneske
til at deltage i dette eksperiment.

I den virkelige verden er der en enorm forskel mellem produkter, der er godkendt under EUA, sammenlignet med dem, som FDA har fuld licens til.
EUA-produkter er eksperimentelle i henhold til amerikansk lov. Både Nürnberg-koden og føderale bestemmelser bestemmer, at ingen kan tvinge et menneske til at deltage i dette eksperiment. I henhold til 21 US Code Sec.360bbb-3 (e) (1) (A) (ii) (III), “godkendelse af medicinske produkter til brug i nødstilfælde”, er det ulovligt at nægte nogen et job eller en uddannelse, fordi de nægter at være et eksperimentelt emne. I stedet har potentielle modtagere en absolut ret til at nægte EUA -vacciner.

Amerikanske love tillader imidlertid arbejdsgivere og skoler at kræve, at elever og arbejdere tager vacciner med licens.

EUA-godkendte COVID-vacciner har en ekstraordinær ansvarsbeskyttelse i henhold til loven om offentlig beredskab og beredskab fra 2005. Vaccineproducenter, distributører, udbydere og offentlige planlæggere er immune overfor ansvar. Den eneste måde, en skadelidt part kan sagsøge på, er, hvis han eller hun kan bevise forsætlig forseelse, og hvis den amerikanske regering også har anlagt en tvangsfuldbyrdelsessag mod selskabet for forsætlig forseelse.

Ingen sådan retssag er nogensinde lykkedes.
Regeringen har oprettet et yderst nærig kompensationsprogram, Countermeasures Injury Compensation Program, for at afhjælpe skader fra alle EUA -produkter. Programmets meget påholdende administratorer har kompenseret under 4% af andragenderne til dato – og ikke en eneste COVID-vaccinskade – på trods af at læger, familier og skadede vaccinemodtagere har rapporteret mere end 600.000 COVID -vaccinationsskader.

Pfizer-Comirnaty har, i det mindste for øjeblikket,
ingen ansvarsbeskyttelse

Pfizer-Comirnaty har, i det mindste for øjeblikket ingen ansvarsbeskyttelse. Hætteglas hvor der står “Comirnaty” på etiketten, er underlagt de samme produktansvarslove som andre amerikanske produkter. Når Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) rådgivende udvalg for immuniseringspraksis placerer en vaccine på det obligatoriske skema, får en børnevaccine fordel af en generøs fortsættelse af ansvarsbeskyttelse.

Men licenserede voksenvacciner, herunder den nye Comirnaty, har ikke nogen ansvarsbeskyttelse. Ligesom med Fords eksploderende Pinto, eller Monsantos herbicid Roundup, kan mennesker, der er skadet af Comirnaty -vaccinen, potentielt sagsøge om skader.

Og fordi voksne, der er skadet af vaccinen, vil kunne vise, at producenten kendte til problemerne med produktet, kan juryens tilkendte skadeserstatninger være astronomiske.

Pfizer vil derfor ikke tillade nogen amerikaner at tage en Comirnaty-vaccine, før den på en eller anden måde kan sikre sig immunitet for dette produkt.

I betragtning af dette, afslører FDA’s godkendelse i sit godkendelsesbrev, at der ikke er tilstrækkelige lagre af det licenserede Comirnaty, men en rigelig forsyning af EUA Pfizer BioNTech-jabs, og  afslører dermed “godkendelsen” som en kynisk måde til at tilskynde virksomheder og skoler til at pålægge ulovligt vaccinemandater. (Tvang, red.)

FDAs klare motivation er, at sætte Pfizer i stand til hurtigt at aflæse opgørelser over en vaccine, som videnskaben og Vaccine Adverse Events Reporting System har afsløret som urimeligt farlige, og som Deltavarianten har gjort forældet.

Amerikanere, der har fået at vide, at Pfizer COVID -vaccinen nu er licenseret, vil forståeligt nok opfatte det som om at  COVID-vaccinationsmandater er lovlige. Men kun EUA-godkendte vacciner, som ingen har noget reelt ansvar for, vil være tilgængelige i løbet af de næste par uger, når mange skoler begynder deres tvungne vaccination. 

FDA ser ud til målrettet at narre
amerikanske borgere til at opgive deres ret
til at nægte et eksperimentelt produkt.

Mens medierne har udbasuneret, at FDA har godkendt COVID-vacciner, har FDA ikke godkendt Pfizer BioNTech-vacciner, eller nogen COVID-vacciner til aldersgruppen 12 til 15 år. Heller ikke nogen boostervaccine for nogen som helst.
Og FDA har ikke givet licens til nogen Moderna-vaccine eller nogen vacciner fra Johnson & Johnson. Så langt de fleste, hvis ikke alle vacciner, der er tilgængelige i USA, forbliver ulicenserede EUA-produkter.

Her er, hvad du har brug for at vide, når nogen beordrer dig til at få vaccinen: Bed om at få vist hætteglasset. Hvis der står “Comirnaty”, er det et licenseret produkt.

Hvis der står “Pfizer-BioNTech”, er det et eksperimentelt produkt, og under 21 US. Code 360bb har du ret til at nægte.

Hvis det kommer fra Moderna eller Johnson & Johnson (markedsført som Janssen), har du ret til at nægte.
FDA lækker lokkemad ud og leger med den amerikanske offentlighed, men vi behøver ikke at spille med. Hvis der ikke står Comirnaty, er du ikke blevet tilbudt en godkendt vaccine.

Resonanz kommentar: Dennne artikel gælder for USA, men der er ingen grund til at tro, at det forholder sig anderledes i Danmark, så længe vi køber amerikanske vacciner

Original artikel i Rights and Freedom: https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/08/27/2-things-mainstream-media-didnt-tell-you-about-fdas-approval-of-pfizer-vaccine/ 
https://childrenshealthdefense.org/

Robert Kennedy Jnr.
Merryl Nass M.D.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *