Florida er blevet ramt af polio

Florida er blevet ramt af polio. “Polioen” blev forårsaget af en forgiftning fra de giftige tungmetaller, der findes i pesticider – arsen, bly og kviksølv. Det kræver ingen profet at forbinde prikkerne og se, hvorfor der er risiko for et “udbrud” den kommende vinter. Ifølge CDC forventes denne polio-lignende sygdom især at ramme børnene. (Med andre ord, de vil gøre alt for at stukket nålen i børnene, red.)

Kan du se, hvordan de dækker over den massive bølge af bivirkninger, der snart kommer fra deres voodoo -nål?

Dette er den grundlæggende formel for, hvordan regeringen dækker over deres giftige overfald mod menneskeheden: forgiftning = virus. De bebrejder naturen, når de er de psykopatiske kriminelle, der hvert år bevidst dræber millioner af kvinder, mænd og børn verden over. Det kaldes populationsforvaltning, dvs. nedslagtning af besætningen.
Lånt fra Telegram: hennamaria22

US Warns Of Polio-Like Illness Outbreak In Four Months  | The Florida Star | The Georgia Star

Rebecca Maria i same tråd
Jeg bor i Las Vegas, og i løbet af de sidste par uger har vores luftkvalitet været FORFÆRDELIG. Man kunne ikke se særlig langt. “Røg fra Cali Fire” sagde de. Men det, der var i luften, var hvidt, og der duftede ikke af bål, som man lugter, når man lugter røg. Uanset hvad så brændte det i mine næsebor. Måske var de ved at fylde os op med mere metal? Jeg havde bogstavelig talt metalsmag i munden i to dage (som nogle siger, at de oplevede, da de “fik” rona. Og denne tågedis gik derefter til Utah, derefter Arizona … men mærkeligt nok var det kun i områder, hvor folk var.

Vi kan vente hvad som helst fra Globalisterne. Men det virker som om, at der er ved at gå panik i dem, ellers også har det hele været planlagt i forvejen. Det er efterhånden svært at sieg. Jeg ved det ikke, men vi skal være forberedte på et varmt efterår.
Alexandar, Resonanz

One thought on “Florida er blevet ramt af polio

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *