Hvor er den danske presse henne i øjeblikket, eller for den sags skyld den udenlandske?
Hvor er den skarpe gennemborende journalist, der afslører svindlere og bedragere i Danmark som i udlandet? De har det sidste stykke tid siddet klisteret til skærmene, drukket øl og heppet på landsholdet, og mainstreammedierne har stort set ikke beskæftiget sig med andet. Nåh jo, Tour de France selvfølgelig. Folk vil have brød og cirkus.
Udtrykket er 2000 år gammelt og stammer fra den romerske politiske elites praksis med at uddele gratis brød og afholde gladiatorkampe, for at passivisere et uroligt folk, så de ikke gjorde oprør.
Det er stadig gældende. EM i fodbold, Tour de France.
Så glemmer vi alt andet. F.eks. at vi i Danmark har et diktatur. Politisk som mediemæssigt. En stor del af befolkningen tror stadig på demokrati. Beklager, men vi har ikke demokrati. Det er en illusion.

Danmarks Radio svigter deres Public Service forpligtelse
selvom de får 4 milliarder om året
– af DINE penge.

Medierne fortæller os ikke den reelle historie om COVID 19. Vi får det ikke at vide. De er styret helt oppe fra af World Economic Forum og WHO, som Bille Gates har doneret millioner af dollars til. Bill Gates har doneret millioner af dollars til BBC. Han har doneret penge til Statens Serum Institut. Det er derfor at vi ikke får den rigtige historie om Covidskandalen at vide. De er blevet betalt for at holde kæft.

Vi står midt i den største krise i menneskehedens historie. Vi står midt i det største biomedicinske forsøg på verdensplan nogensinde. Og DE ved det. Det er planlagt.
Mennesker over hele verden er forsøgskaniner med vacciner, der ikke er vacciner. Det er en indsprøjtning med en genkode, der går ind i menneskers DNA, og ændrer det for altid. Og man kan ikke komme af med det.

Danske journalister har en stolt tradition for graverjournalistik. For at afdække store skandaler i Danmark som internationalt. Afsløringen af Panama Papers lod sig gøre, fordi danske journalister arbejdede sammen med en international gruppe af skarpe og dygtige journalister, der kunne se at der var noget helt galt med et advokatkontor i Panama. DR lavede en fremragende dokumentar.
Journalister fra DR har i samarbejde med bl.a. Süddeutche Zeitung afsløret, at Forsvarets Efterretningstjeneste har leveret data til amerikanske NSA, så de igennem flere år kunne spionere mod Macron og Merkel via danske kabler. Regeringen har selvfølgelig vidst det.
Medierne har afsløret skandaler inden for det offentlige, bolighajer, finansskandaler.
Men hvor er de nu?
Hvor er den afslørende og afgørende historie i mainstreamedierne om Covid 19 bedraget?

Journalister har altid kunne lugte en god historie
og gerne en sensation.
Men måske har samtlige journalister haft Covid.
For en af senfølgerne er, at de ikke kan lugte

Klaus Schwarp er manden bag World Economic Forum – også kaldet Davosgruppen. Han har skrevet et papir, der nøjagtigt beskriver hvordan han forstiller sig at verden vil se ud i fremtiden. Det er hans dødsensfarlige våde drøm. Det sker nu lige for øjnene af os. Det er the Great Reset – Agenda 21.
Teorien blev naturligvis dementeret af Reuter og BBC. Begge mediehuse er i direkte forbindelse med Klaus Schwab, Bill Gates, Rockefeller Foundation og den elite der styrer bedraget.

1% styrer lige nu verden ud over afgrunden, og 80 % af menneskeheden vender det blinde øje til, og siger gladelig ja-tak til en indsprøjtning med en kemisk genetisk kode, som ifølge professorer, advokater, læger og videnskabsfolk over hele verden er programmeret til at slå folk ihjel indenfor 2 år. Verdens befolkning skal ned med 40%. De overlevende må efter The Great Reset ikke eje noget, men får en (lille) borgerløn, og er derefter helt og aldeles i lommen på Amazon, Google (der begge har investeret massivt i Pfizer), og de andre økonomiske kæmper, som kommer til at eje alt.
Friheden bliver taget fra os, og 80 % af menneskeheden har indtil nu ikke protesteret. Men oprøret er i gang. I den sidste tid har der været millioner af mennesker på gaden i Paris, Grækenland, Irland og Tyskland, men mainstreammedierne viser det ikke. Hvorfor fortæller medierne det ikke?
Fordi alle får deres informationer fra Ritzau og Reuter, hvor topledelsen af de to af verdens største mediebureuer kan linkes direkte til den lille elite, der med korruption, bedrag, manipulation og svindel er ved styre verden ud over afgrunden, for derefter selv at overtage verden.

I den sidste tid har der været millioner
af mennesker på gaden i Paris, Grækenland og Irland,
men mainstreammedierne viser det ikke.

Regeringen bruger samme metoder som mafiaen bruger: Det er en gammel metode. Hvis du lader os beskytte dig, så skal du betale penge til os. Alt vil være okay. Hvis du ikke betaler, så skal du bare se hvad der sker.
Flere hundrede universiteter i USA forlanger at studenter skal tage indsprøjtningen, men professorerne skal ikke tage den
CDC og FDA tager ikke vaccinen selv, men forlanger at alle andre skal tage den. Det er temmelig interessant.
Første bølge gik ud på at få dræbt de ældre via respiratorer. Næste bølge tager fat i de unge og få dem steriliseret. Og nu går de efter børnene. Der er eksempler fra USA, hvor man har givet børn is, holdt forældrene væk, og derefter vaccineret dem.
Vi er nødt til at gøre alt hvad vi kan for at skræmme forældrene fra at tillade, at det sker her i DK. I USA er der mange eksempler på at børn får hjerteproblemer og dør af vaccinen. Det må ikke ske her.

Det her kommer til at eksploderer imellem fingeren på os, hvis vi ikke gør noget.

Men mainstreammedierne ser Tour de France og fodbold.

Artiklen er baseret på en omfattende research og oplysninger fra den tyske advokat Reiner Fulmich, der tidligere har vundet en sag over Volks Wagen i forbindelse med dieselgateskandalen, hvor Volks Wagen blev pålagt at betale 9,5 milliarder USdollars – ifølge businnessinsider.com.
Fulmich har også ført sager imod Deutche Bank, som han betegner som en af verdens største kriminelle organisationer.
Reiner Fulmich er ved at forberede et massesøgsmål i USA imod de skyldige i Covidskandalen. Han arbejder sammen hundredevis af læger, professorer og advokater, som ikke lader sig købe af de kriminelle bagmænd.
Artiklen er også baseret på oplysninger fra tidligere Vice President og Chief Scientist for Pfizer Michael Yeadon – han var der i 16 år samt professor Sucharit Bhakdi, Dr. David Martin o.a.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *