Dansk læge rystet over bivirkninger

Dansk læge rystet over bivirkninger.
Vaccinen skader immunforsvaret og vævet i organerne.
Min mand der er pensioneret læge, har igennem de sidste 6 uger haft et sommervikariat i en regionsklinik. Han er rystet over, hvordan bivirkninger efter vaccinen optræder i det kliniske billede. Patienter møder op med svære tilfælde af halsbetændelse opstået kort efter injektionen. Disse patienter havde formentlig i lighed med så mange mennesker i forvejen streptokokker i halsen, men uden at dette gav anledning til sygdom, fordi immunforsvaret holdt patogenet i skak. Hospitalets Øre, Næse, Hals-afdeling fortalte, at de i det hele taget har oplevet en kraftig stigning i henvendelser ang. halsbetændelser, hvilket afviger fra, hvad der er normalt for årstiden.

Der er patienter, som oplever pludselig at debutere med slemme tilfælde af herpes/herpes genitalis i moden alder.

En patient havde akut udviklet en virusbetinget leversygdom. Der er (i lighed med Herpes) tale om en virus, som cirka halvdelen af befolkningen bærer i sig, UDEN at den giver sygdom, fordi immunforsvaret i almindelighed magter at holde den i skak.

Patienter med autoimmune lidelser så som høfeber i en let udgave og let psoriasis henvender sig med en akut stærk forværring af deres lidelser.

Oplysninger her er fra Lægemiddelstyrelsens hjemmeside og er en opgørelse for samtlige vacciner.
https://laegemiddelstyrelsen.dk/da/nyheder/temaer/indberettede-bivirkninger-ved-covid-19-vacciner/#total

Når man nu ved, at der er mange mange bivirkninger, der ikke indberettes,
kan man roligt regne med at tallet er 2-3 gange så højt i Danmark.

I USA regner man med at det indberettede antal bivirkninger er ca. 1 % af det reelle antal indberettede bivirkninger.

(Tidligere har vi skrevet, at man i USA regnede med, at det indberettede antal bivirkninger var 10%. En venlig læser har gjort os opmærksom på, at det er 1%, hvilket jo gør det hele meget mere grusomt. Det er nu rettet i teksten og vi siger tak for at blive gjort opmærksom på fejlen)

Man kan selvfølgelig ikke vide, hvad dette betyder, så længe det ikke er blevet undersøgt til bunds. Men alle disse fund synes bl.a. at pege på, at vaccinen muligvis skader immunforsvaret, således at forskellige latente lidelser, folk måtte bære på, pludselig bryder ud i fuldt flor.

Så er der de patienter, som har fået føleforstyrrelser i arme og ben efter injektionen. Dette kunne skyldes at spikeproteinet skader nerverne, men det kunne også befrygtes at være neurologiske symptomer. Og der er patienter, der klager over vedvarende stærk hovedpine, nakkesmerter og intens træthed.

Man ved allerede nu fra de kritiske eksperter, at mRNA-vaccinen giver anledning til dannelsen af mikroblodpropper, der ender i steder som lunger, hjerte, hjerne og rygmarv, hvor skaderne på vævet er irreversible. Og til små hjerneblødninger, når immunforsvaret går til angreb på de celler i de mindste blodkar oppe i hjernen, som efter injektionen med vaccinen giver sig til at producere spikeproteinet.

Alt dette tilsiger, at man skal se meget bredere efter bivirkninger af vaccinen, end man normalt er vant til. Fordi de kan være alt fra halsbetændelser til blodpropper, til føleforstyrrelser (neurologiske skader), til udbrud af virusbetingede sygdomme til debut af eller akut forværring af autoimmune lidelser o.s.v., o.s.v.”
Lægen vil gerne være anonym.

af Alexandar Søndergaard

 

4 thoughts on “Dansk læge rystet over bivirkninger

 • 13. september 2021 kl. 14:10
  Permalink

  Tak for at gøre os opmærksom på fejlen. Det er rettet.
  Resonanz

 • 28. august 2021 kl. 14:20
  Permalink

  Hold jer væk fra de sprøjter…..!!!

 • 13. august 2021 kl. 19:40
  Permalink

  Beklager men mit Danske er lidt rusten.

  Ansete Læge og Videnskabsfolk bla. Sir Andrew Pollard (Dir. Oxford Vaccine) og især Robert W Malone (opfandt mRNa technology og rådgiver US Forsvar) har konstateret at injektioner kan ikke opnår flok immunitet.
  Data fra Island og (Israel ?) støtte deres påstande. https://www.covid.is/english

  I dag RW Malone anbefaler multi drug behandlings protokoller bla. udviklet af en gruppe Acute læge (FLCCC Alliance ) for aktiv COVID og” long haul.”
  De har opnået en del succes, og er responsive til patient outcome data.
  Hjemside https://covid19criticalcare.com/

  RW Malone har lige linked til en tale holdt i Texas af en Patolog , Ryan N Cole.
  på Texas White Coat Summit.
  En slags TED talk for læger (og deres advokater) in hvide kitteler og Cowboy støvler.
  RN Cole har sine væve prøver (slides) med .
  Han har noteret en dele skader .
  Video her https://www.bitchute.com/video/TsdTTHJteilw/

  Et god introduktion til RW Malone og hans viden er fra Aug d.10
  https://rumble.com/vl0zpf-dr.-robert-malone-the-liberty-forum-8-10-2021.html

  mvh
  CP Johansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *