CDC indrømmer at PCR test ikke virker

CDC indrømmer nu, at PCR-testen ikke kan skelne mellem SARS-CoV-2 og influenzavirus.
Det her burde være BREAKING NEWS for alle medier i Danmark, men er blevet TOTRAL ignoreret.
At CDC nu indrømmer det, må naturligvis betyde at de milliarder som private testfirmaer har skovlet ind på en værdiløs test skal betales tilbage.
I mine øjne er det svindel.

Allerede den 24. juli skrev CDC en “Lab Alert” om det,
men medier over hele verden har ignoreret det.

Efter den 31. december 2021 har CDC trukket anmodningen til US Food and Drug Administration (FDA) om nødbrugstilladelse (EUA) fra CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel. Testen blev først introduceret i februar 2020 kun til påvisning af SARS-CoV-2. CDC giver denne forhåndsmeddelelse for, at kliniske laboratorier har tilstrækkelig tid til at vælge og implementere et af de mange FDA-autoriserede alternativer.

Stille og roligt uden medieopmærksomhed har U.S. Center for Disease Control and Prevention (CDC) trukket PCR-processen tilbage som en gyldig test til påvisning og identifikation af SARS-CoV-2.

Den danske presse burde skamme sig

Som forberedelse til denne ændring anbefaler CDC, at kliniske laboratorier og teststeder, der har brugt CDC 2019-nCoV RT-PCR-analysen, vælger at begynde deres overgang til en anden FDA-autoriseret COVID-19-test. CDC opfordrer laboratorier til at overveje at indføre en multiplekset metode, der kan lette påvisning og differentiering af SARS-CoV-2 og influenzavirus. Sådanne test/analyser kan lette fortsat testning for både influenza og SARS-CoV-2 og kan spare både tid og ressourcer, når vi går ind i influenzasæsonen. Laboratorier og teststeder bør validere og verificere deres valgte testmetode inden for deres facilitet, før de påbegynder klinisk test.

I en advarsel, der hidtil er ignoreret af store medier, advarede US Center for Disease Control (CDC) sundhedspersonale om, at PCR-testen ikke kan skelne mellem COVID og influenza. Derfor tages nødbrugstilladelsen PCR-testen tilbage.

Opfinderen af PCR-testen Kay Mullis sagde ganske klart, at PCR-testen ikke kunne bruges til det, som den bliver brugt til af industrien. Han døde desværre tidligt af lungebetændelse.
Jeg vil naturligvis ikke ud i spekulationer om hvorfor han døde, efter at han kritiserede medicinalindustriens brug af hans opfindelse.
Den tyske advokat Reiner Fuelmich har i mange interview understreget, at professor doctor Drosten, der påstod at han opfandt PCR-testen, er en svindler, og at han hverken er professor eller doktor. Men WHO købte ideen, så de kunne “bevise” at der var en virus i gang, og dermed lægge hele ned, og vi kender alle resten af historien.

Lad mig slutte med at citere den gamle sang “Kringsat af Fjender”, skrevet af Nordahl Grieg. En af verselinjerne lyder: “Det onde skal tabe”.

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *