Brev fra en læser: “Få dig dog et job mand”

Brian Petersen er lokomotivfører hos DSB og har et godt job. Men han blev kaldt samfundsnasser en morgen, hvor han havde fået fri og sad og nød morgensolen på en bænk. Rezonanz har modtaget dette brev fra Brian.

Lokomotivfører Brian Petersen. Privatfoto“Kære alle.
Det er onsdag kl. 7 om morgenen og jeg har netop siddet på en bænk med en øl i hånden og nydt solopgangen.
Det var dog ret sårende at opleve de blikke, der blev sendt til mig. Forældre tog deres børn i den modsatte hånd, inden de gik forbi mig, og jeg hørte kommentarer som “Få dig dog et job, mand” eller “endnu en samfundsnasser”.

Kære medmennesker.
Jeg er Lokomotivfører hos DSB.
Mens I har holdt weekend, slappet af og måske fik en rødvin.. så kørte jeg cirka 1.600 af jeres sønner og døtre frem til målet. Jeg trøstede et skilsmissebarn, som ikke ville hjem til sin far; og jeg snakkede længe med en teenager, hvis kæreste netop havde forladt ham. Nu er det onsdag morgen. Jeg har fri. Jeg har weekend, og jeg sidder på en bænk og nyder solopgangen og en fyraftensøl. Tænk på – måske er der en anden baggrund for det I ser,- inden I kommer med jeres dumme bemærkninger!”

 

Er det virkelig blevet sådan i Danmark, at man mener at man uhæmmet kan svine en ung mand til, der har et godt job sidder på en bænk og nyder morgensolen?
En ung mand, der passer sit arbejde hver dag og passer på alle os andre, der skal frem og tilbage imellem landsdelene. Det eneste Brian havde gjort sig skyldig i, var at sidde og slappe af med en øl på en bænk kl. 7 om morgen. Er Danmark virkelig kommet helt derud, hvor det er forbudt at sidde og nyde morgensolen. når man efter en lang nats arbejde har fri?

Der er nogen der bør få meget røde ører.

Det mener Rezonanz

Hvad mener du?

 

En mening om “Brev fra en læser: “Få dig dog et job mand”

  • 8. juli 2017 kl. 21:00
    Permalink

    Folk skulle hellere passe deres egen næringsvej i stedet for at blande sig i andres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *