Arbejdstilsynet bekræfter at der er GMO i vaccinen

Ved folk, at vaccinerne indeholder genmodificeret materiale?
Jeg tror det ikke. Folk stoler så meget på regeringen og medierne, at de er blinde overfor den behandling de udsættes for, og som kan blive – og formentlig bliver – fatalt for dem.
Jeg kan ikke få mig selv til at skrive det stærkere.

Men det er faktisk helt åbent.

Arbejdstilsynet skriver på deres hjemmeside under overskriften:

”Vejledning til håndtering af vacciner mod COVID-19 indeholdende genetisk modificerede organismer”,
at der nu ikke længere er krav om krav af om anmeldelse af kliniske forsøg med vacciner baseret mod Covid-19 baseret på GMO”.

Det skulle ske som følge af en EU-forordning.

Videre skriver Arbejdstilsynets på deres hjemmeside ”at de fastsatte regler for håndtering af GMO stadig er gældende”.

Jeg citerer fra Arbejdstilsynets hjemmeside:
”Overvej om det vil være en fordel at dække dele af patienten med et klæde eller lignende, for at undgå eventuelt spild af GMO.

”Hvis der kan forekomme shedding fra injektionsstedet, kan området dækkes af et plaster for at undgå spredning af GMO”

” Der skal skiltes tydeligt, når der arbejdes med GMO. Når arbejdet med GMO er færdigt, tages GMO skiltene ned, og lokalet rengøres”.

”Området, hvor behandlingen foretages, skal være rengøringsvenligt, og det bør begrænses, hvor meget udstyr der er i lokalet.
I tilfælde af spild skal området desinficeres og rengøres”

Der står med al ønskelig tydelighed at injektionerne indeholder GMO, og at der skal være skilte i de lokaler hvor behandlingen foregår. Jeg ved ikke om det er tilfældet, da jeg ikke har været og ikke vil udsættes for det overgreb det er at sprøjte GMO ind i folk.

Update 5/8-2021
Dagen efter at Resonanz skrev artiklen, har Arbejdstilsynet ændret deres hjemmeside. Nu skriver de, at deres hjemmeside har givet anledning til bekymring og misforståelser.
Her er en screendump af Arbejdstilsynets hjemmeside, før Resonanz skrev om deres anbefalinger vedr. GMO i vaccinerne. Nederst på siden er linket til AT´s hjemmeside med de nye rettelser.
Det er bekymrende at Arbejdstilsynet ikke vil stå ved, det de selv skriver, men får kolde fødder, når medierne opdager hvad der i virkeligheden foregår.

Hemmelig rapport lækket fra CDC
“Avisen Washington Post publicerede 29. juli 2021 en lækket intern rapport fra forskere ved Centers for Disease Control and Prevention (CDC) som advarer om massespredning af COVID-19 blandt vaccinerede mennesker.
Den hemmelige rapport modsiger næsten alle offentlige udtalelser fra Det hvide hus i løbet af de sidste to måneder. Den advarer om, at det er 35.000 symptomatiske COVID-19 infektioner hver uge blandt vaccinerede mennesker.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) advarer om,
at der er 35.000 symptomatiske Covid-19 infektioner
hver uge blandt vaccinerede mennesker.

Rapporten siger, at vaccinerede mennesker som er smittet med COVID-19, er lige så smitsomme, som dem der ikke er vaccinerede. I flere måneder har Biden-administrationen brugt påstanden om at vaccinerede mennesker er fuldt beskyttede mod COVID-19 til trods for, at CDC havde tilgang til data som definitivt beviser det modsatte”.
Kilde: steigan.no

CDC regner også med en markant øgning
af antal døde blandt de vaccinerede.

Man sprøjter uden at blinke GMO ind i folk, uden at de er informeret om det. Det er i mine øjne, hvis jeg skal sige det pænt, ikke rettidig omhu.
Hvis jeg skal sige det lidt skarpere, så er det et kriminelt overgreb, på mennesker, der intetanende stoler på dem, der står med det biokemiske håndvåben.
Det er forfærdeligt det der sker, og nu har de fat i de unge og børnene.

Det er mit håb, at dem der, der villigt har ladet sig hyre til at sprøjte den farlige gift ind i mennesker, samt der har givet dem ordren, bliver stillet til regnskab. Det gjorde de under anden verdenskrig i Nürnbergprocesserne og det bør ske igen.

Link til Arbejdstilsynet hjemmeside: https://at.dk/selvbetjening/giftige-stoffer-genteknologi-og-asbest/anmeldelse-af-genteknologi/vejledning-til-haandtering-af-vacciner-mod-covid-19-indeholdende-genetisk-modificerede-organismer/?fbclid=IwAR1uiyrMHlH7DK9jN2uopmJxnZ7R3145KtswLKyZyqIpehKcQKgoIBzPALY 

Af Alexandar Søndergaard

One thought on “Arbejdstilsynet bekræfter at der er GMO i vaccinen

  • 25. august 2021 kl. 13:35
    Permalink

    Denne artikel sammen med de øvrige i Resonanz der står i denne tråd er skræmmende læsning, som bør kendes af alle. Som læser forstår man pludselig, hvorfor der sker en “svær” sortering af nyhederne i vort samfund. Sandhederne vil nemlig undergrave myndighederne, men de skal frem så samfundets splittelse kan imødegås. Undertrykkelse skal ophøre, der skal handles! Manipulation, løgne, grådighed og korruption skal fjernes vha en vågen og sandhedssøgende presse. Frie diskussioner og indbyrdes accept skal fremmes i det offentlige rum.
    MVH
    Stig Gerdes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *