Advokater verden over finder nye beviser for forbrydelser

Advokater verden over fremlægger nye beviser for Den Internationale Straffedomstol, og påstår, at verdensledere og videnskabelige rådgivere har brugt Covid-19 og injektionerne til at begå folkedrab og forbrydelser mod menneskeheden

Nye beviser, herunder svorne erklæringer fra førende eksperter som professor Luc A. Montagnier, er blevet forelagt Den Internationale Straffedomstol af advokater i flere lande, der påstår, at regeringer over hele verden og deres rådgivere er medskyldige i folkedrab, forbrydelser mod menneskeheden og overtrædelser af Nürnberg -koden.

Advokat Melinda C. Mayne og Kaira S. McCallum indgav en 27-siders ‘Request for Investigation’ til Den Internationale Straffedomstol (ICC) i Haag tilbage i april 2021 med påstand om, at den britiske regering og dens rådgivere var medskyldige i forbrydelser mod menneskeheden i navnet på Covid-19.

Den 28. april 2021 modtog parret en formel anerkendelse fra ICC og fik tildelt et sagsnummer – ‘141/21’. Siden har parret samlet nye beviser til brug i deres ICC -krav og har etableret forbindelser med advokater og forskere fra hele verden.

En ny pressemeddelelse udgivet den 17. august, som kan ses her, bekræfter, at parret har modtaget edserklæringer fra førende eksperter, herunder forsker og atomkardiolog Dr. Richard M. Fleming, Nobelpristagerens virolog professor Luc A. Montagnier, og Dr. Kevin W. McCairn, en neurovidenskabsmand og ekspert i neurologisk sygdom.

Overbevisende beviser for,
at “SARS-CoV-2-virussen og Covid-19 ‘vaccinerne’
er bevidst konstruerede biovåben

Bevidst konstrueret biovåben
Professor Luc A Montagnier, der vandt en nobelpris for sit arbejde med hiv -virus, hævdede i april 2020, at han troede, at den nye coronavirus blev oprettet i et laboratorium. I maj 2021 udtalte ekspertvirologen, at “Massevaccinationer er en videnskabelig fejl såvel som en medicinsk fejl. Det er en uacceptabel fejl. Det vil historiebøgerne vise, for det er vaccinationen, der skaber varianterne ”.
Et nyt krav er også blevet forelagt ICC på grund af den store mængde nye beviser og oplysninger, der er kommet frem i de sidste par måneder, og advokaterne siger, at de nu har overbevisende beviser for, at “SARS-CoV-2-virussen og Covid-19 ‘vaccinerne’ er bevidst konstruerede biovåben, der er frigivet i to faser på intetanende mennesker i verden ”.

Advokat Melinda C. Mayne og Kaira S. McCallum har også bekræftet, at de nu har selskab med advokater, der har indgivet lignende anmodninger om efterforskning til Den Internationale Straffedomstol, i Frankrig, Tjekkiet og Slovakiet.

Storbritanien undersøges for folkedrab
På grund af dette blev der sendt et brev til ICC den 12. august 2021, hvori de blev anmodet om, at de alle kunne fremsætte et fælles krav, samtidig med at de forelagde foreløbige beviser for de påstande, der er fælles for alle i hele verden, og anmoder om retten til at have krav specifikke til enkelte lande også undersøgt af ICC.
Én anmodning, der er specifik for Det Forenede Kongerige, (Storbritanien) er en undersøgelse af folkedrab på ældre og sårbare, der fandt sted på plejehjem og hospitaler ved uhensigtsmæssig brug af midazolam og morfin. En anden undersøgelse, der er specifik for dette emne, er også nu afsluttet, og en privat strafferetlig retsforfølgelse vil gå i gang mod den britiske regering, Matt Hancock, Chris Whitty og andre, hvis teamet af advokater og eksperter, der har foretaget undersøgelsen, ikke modtager tilfredsstillende svar på den omfattende spørgsmål, der er blevet videresendt til førnævnte i et åbent brev sendt den 17. august 2021, mens de i det fælles krav mellem advokater fra flere lande har anmodet om, at der øjeblikkeligt suspenderes hele Covid-19-indsprøjtningsprogrammet og en afslutning på testen af ​​asymptomatiske mennesker.

Advokaterne siger, at de nu i spænding afventer Den Internationale Straffedomstols afgørelse om, hvorvidt de vil tillade et fælles krav fra flere lande og acceptere anmodningen om efterforskning.

Møde i Haag
De har gjort det klart for ICC, at på grund af den eskalerende medicinske apartheid, tabet af grundlæggende friheder og rettigheder og det stadigt stigende, meget høje antal dødsfald og alvorlige uønskede hændelser, som modtagere af Covid-19-injektioner har lidt, at der er et presserende behov for, at Domstolen handler hurtigt og uden yderligere forsinkelse.
Med henblik herpå har advokaterne anmodet om et møde i Haag, så snart det er praktisk muligt.

Mens de afventer svaret, har advokat Melinda C. Mayne og Kaira S. McCallum bekræftet, at de er i diskussioner med advokater i andre lande, der endnu ikke har indgivet deres individuelle anmodninger til ICC, men har angivet, at de ønsker at slutte sig til dem, og vil udsende en opdatering efterhånden som der er flere nyheder.

https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/09/08/lawyers-worldwide-submit-new-evidence-to-international-criminal-court-alleging-world-leaders-scientific-advisors-have-used-covid-19-the-injections-to-commit-genocide-and-crimes-against-hum/

Oversat og bearbejdet af Alexandar Søndergaard

One thought on “Advokater verden over finder nye beviser for forbrydelser

  • 11. september 2021 kl. 12:40
    Permalink

    Tak for artiklen og oversættelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *